Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Kent Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Gündemde Bugün-30 Aralık 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Partisi'nin Kastamonu 6. Olağan İl Kongresine ve Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda  Sinop 6. Olağan İl Kongresine katılacak. (Saat:12.00-15.00)                             

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Edirne 6. Olağan İl Kongresine katılacak, Edirne Valililği'ni ziyaret edecek, Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Kırklareli 6. Olağan İl Kongresine katılavak ve Kırklareli Valililği'ni ziyaret edecek. (Saat:13.00-14.45-16.00-18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ADANA'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seyhan Otel'de Adana İl Kongresine katılacak. (Saat:11.00)

KALKINMA BAKANI ELVAN KONYA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Karatay İlçe Kongresine  ve AK Parti Meram İlçe Kongresine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi "Yeşilhisar Doğalgaz Verme Törenine katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA VE TUNCELİ'DE

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Yeşilyurt İlçe kongresine ve Tunceli İl kongrelerine katılacak. (Saat:10.00-13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.
-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.
-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı açılışında konuşma yapacak. (Saat:12.30)

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Pınar Karşıyaka, Muratbey Uşak-Eskişehir Basket, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray Odeabank ve TOFAŞ-Demir İnşaat Büyükçekmece karşılaşmaları yapılacak. (Saat: 13.00-15.15-17.00-20.15)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Hatay Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş, Çukurova Basketbol-Bornova Beckerspor, Canik Belediyespor-Mersin Büyükşehir Belediyespor, BOTAŞ-İstanbul Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi-OGM Ormanspor, Yakın Doğu Üniversitesi-Adana ASKİ ve Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.30-14.00-14.00-14.00-16.00-16.30-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.