Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-30 Aralık 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Törenine katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Moldova Cumhurbaşkanı Igor Dodon’u Resmi Törenle karşılayacak, Başbaşa Görüşecek, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısına katılacak, Anlaşmaların İmza Töreni ve Ortak Basın Toplantısı düzenleyecek ve Moldova Cumhurbaşkanı Igor Dodon'un onuruna Resmi yemek verecek. (Saat:13.30-16.00-16.15-17.15-18.15-19.00)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 2019 kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerine ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Sektörel su ve Atıksu İstatistiklerini ve Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

SPOR

-ING Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftası Arel Üniversitesi Büyükçekmece İstanbul ile Fenerbahçe Beko karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:20.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.