Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-30 Ekim 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda Azerbaycan'a hareket edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ziyaret Çerçevesinde Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'nın ilk seferi açılış törenine ve Türkiye-Azerbaycan YDSK 6. Toplantısına katılacak. 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu Toplantısına Başkanlık edecek. (Saat:14.00)

BAKAN ARSLAN AZERBAYCAN'DA

-Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev, Gürcistan Başbakanı Sayın Giorgi Kvirikaşvili'nin katılımıyla "Bakü-Tiflis_Kars Demiryolu Hattı" açılış törenine katılacak. (Saat:14.00)  

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Bütçe ve Kesinhesap Kanunu Tasarılarının Geneli ile Sayıştay Tezkereleri Üzerinde Görüşmeler yapılacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Grup Başkanvekili Ahmet yıldırım, HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

-İspanya’nın Katalonya Özerk Bölgesi'nin tek taraflı bağımsızlık ilanına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 10. hafta kapanış maçında Fenerbahçe-Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. lig'in 10. haftası oyananacak ik karşılaşma ile sona erecek. Çaykur Rizespor-Boluspor, MKE Ankaragücü-İstanbulspor ile karşılaşacak. (Saat:18.00-18.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.