Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon chp haberleri

Gündemde Bugün-30 Ekim 2018 Salı

TÜRKİYE


-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısında konuşacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde  Hukuk Politikaları Kurulu Toplantısına ve Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:11.45-14.00-17.00)                            


TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis’te AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti, Grupları toplanıyor. (Saat:11.45-13.30-10.45-9.45)


BAKAN ÇAVUŞOĞLU İSTANBUL'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dolmabahçe Ofisi'nde Türkiye-Azerbaycan-İran Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılacak ve toplantı sonrası ortak basın açıklaması düzenleyecek. (Saat:11.45-12.15)


BAKAN SELÇUK, PAKDEMİRLİ VE PEKCAN ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi İşbirliği Protokolü”nün imza törenine katılacaklar. (Saat:10.00)


TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, 2017 Yılı Kamu Denetçiliği Kurumu Raporu Hakkında Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon Raporu, 701 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname (1/4) ile İçtüzük’ün 128’inci maddesine göre doğrudan gündeme alınmasına ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Tezkeresi görüşülecek. (Saat: 15.00)


TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Bütçe Kanunu Teklifi ve Kesinhesap Kanunu Tasarısının geneli ile Sayıştay Raporları üzerinde görüşme gerçekleştiriliyor. (Saat:11.00)


DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçları oynanacak 7 karşılaşma ile başlayacak. Batman Petrolspor-Kasımpaşa, Sivas Belediyespor-Denizlispor, Kastamonuspor 1966-Altay, Fatih Karagümrük-Afjet Afyonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor- Keçiörengücü, Antalyaspor-Yomraspor,  Bursaspor-1461 Trabzon maçları oynanacak. (Saat:13.00-13.00-14.00-15.00-17.00-19.00-20.30)

-Basketbolda ULEB Avrupa Kupası'nın 5. haftasında A Grubu'nda Galatasaray, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız MTS ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.