Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Gündemde Bugün-30 Eylül 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ERZURUM VE İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde partisinin il danışma meclisi toplantısına katılıyor, Yakutiye'de Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı ve MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılış törenine katılacak. (Saat: 13.00/15.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, 10 Muharrem yemeğine katılacak. (Saat: 19.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan binali Yıldırım Hasan Gemici Spor Salonu'nda AK Parti İzmit 4. Olağan İlçe Kongresine katılacak ve Emex Otel'de İş Dünyası ve Sivil toplum Kuruluşları ile bir araya gelecek. (Saat:12.00-14.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küçükçekmece-Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde Evrensel Aşura Matem Merasimine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi'ne, AK Parti Toroslar İlçe teşkilatı Olağan Kongresine ve Mersin Üniversitesi Göz Bankası Açılış törenine katılacak. (Saat:11.00-14.00-16.00) 

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı mehmet Özhaseki, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda AK Parti Kocasinan İlçe Kongresi'ne Yenidoğan Gezegen Düğün Salonu'nda AK Parti Talas İlçe Kongresi'ne ve  Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu'na AK Parti Melikgazi İlçe Kongresine katılacak. (Saat:12.00-15.00-17.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Merkez İlçe Kongrise'ne katılacak, Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor futbol maçını seyredecek ve Cem Vakfı Oruç açma Programına katılacak. (Saat:11.00-14.00-17.45)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde Caferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği (CAFERİDER) tarafından düzenlenen “Evrensel Aşura Matem Merasimi”ne katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Şuhut ilçe kongresi ile Çay Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisinin temel atma merasimine iştirak edecek. (Saat:11.00-14.00)

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kocatepe Camii Fuar alanında "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" açılışına katılacak. (Saat:10.30)

SPOR

-Süper Lig'in 7. haftasında Osmanlıspor-Kasımpaşa, Demir Grup Sivasspor-Antalyaspor, Kayserispor-Bursaspor ve Galatasaray-Kardemir Karabükspor  maçları oynanacak. (Saat:14.00-14.00-16.30-19.30) 

-TFF 1. Lig'in 7. haftasına Denizlispor-Gazişehir Gaziantep, İstanbulspor-Adana Demirspor, Gaziantepspor-MKE Ankaragücü ve Eskişehirspor-Grandmedical Manisaspor maçları ile devam edilecek. (Saat:13.00-13.00-15.30-18.00) 

-Avrupa Şampiyonası Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda yarı final maçları oynanacak. Yarı final'de Türkiye-Sırbistan ve Azerbaycan-Hollanda  maçları oynanacak. (Saat:19.30-17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.