Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Gündemde Bugün-31 Ekim 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia’yı Resmi Törenle karşılayacak, Başbaşa Görüşme, Heyetlerarası Çalışma Yemeği ve ortak basın toplantısı düzenleyecek, AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ile Toplantı yapacak ve Rönesans Polat İstanbul Otel'de 6. Türk Tıp Dünyası Kurultayına katılacak. (Saat:11.30-11.45-12.45-14.30-15.00-20.00)

BAKAN ALBAYRAK MALATYA'DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda Malatya İş Dünyası ile bir araya gelecek. (Saat:10.30)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda Yeni Tasarlanan Öğretmen Önlüklerinin Tanıtım Programına ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 3. Uluslararası Skylife Fotoğraf Yarışması Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.00-20.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Su Ürünleri Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülmesine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan Ve Bütçe Komisyonunda; Dijital Hizmet Vergisi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:10.30)

-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Hükümlü Ve Tutuklu Hakları İnceleme Alt Komisyonunda Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnceleme Raporu ele alınacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, TBMM Katip Üyesi Barış Karadeniz, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, TBMM Katip Üyesi Burcu Köksal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30-16.00-16.30-17.00-17.30-18.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), III. Çeyrek:Temmuz-Eylül 2019 Turizm İstatistiklerini ve Eylül ayı Dış Ticaret İstatistiklerini acıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayı Aylık Para ve Banka istatistiklerini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu oynanacak 6 karşılaşma ile tamamlanacak. 

-Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Anadolu Efes deplasmanda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.