Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-4 Aralık 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Engelliler Haftası proğramına katılavak ve Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. 13.30-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu Toplantısına başkanlık edecek ve Esenboğa Havalimanından Güney Kore'ye hareket edecek. (Saat:11.00-21.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yarın TBMM’de düzenlenecek olan 6. Palamut Toplama Şenliği’ne iştirak edecek. (Saat:10.15)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 14. haftası Trabzonspor-Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:20.00-20.00)

-TFF 1. Lig'in kapanış maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Grandmedical Manisaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.