Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa YDG-H güney kore orman ve su işleri bakanlığı mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Gündemde Bugün-4 Aralık 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.45-10.45-09.45)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BRÜKSEL'DE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına katılacak.

BAKAN PAKDEMİRLİ KİEV'DE

-Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ukrayna-Türkiye Tarım İş Forumuna katılacak.

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe komisyonunda Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve 7 Milletvekilinin; Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici ve TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.30-14.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak. Sivas Belediyespor-Trabzonspor, Nazilli Belediyespor-Göztepe, Gençlerbirliği-Hatayspor, Antalyaspor-Darıca Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor-Kahramanmanaşspor,  Çaykur Rizespor-Balıkesirspor Baltok karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-14.45-14.45-16.45-18.20-20.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftası Darüşşafaka-Galatasaray, Anadolu Efes-Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe-Pınar Karşıyaka karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:18.00-20.15-20.15)

-Voleybolda Kadınlar CEV Kupası 16'lı final turu rövanş maçında Galatasaray, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda CSM Targoviste'yi konuk edecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.