Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-4 Ekim 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle din görevlileriyle bir araya gelecek ve İstanbul'da TRT World Forumu Kapanış Konuşmasını yapacak. (Saat:13.30-18.30)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ege Üniversitesi Yusuf Vardar Möteb Kültür Merkezi'nde Ege Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılışı ve Fahri Doktora Törenine, Karşıyaka'da Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Açılışına ve Sabancı Kültür Merkezi'nde Meslek Hastalıkları Sempozyumuna katılacak. (Saat:11.00-14.00-18.00)

BAKAN KURUM KOCAELİ'NDE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tütünçiftlik İskelesi'nde Kocaeli Bölgesi Deniz Kirliliğine Acil Müdahale Bölgesel Tatbikatına katılacak. (Saat:11.15)

BAKAN TURHAN KOCAELİ'NDE

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Tütünçiftlik'te Körfez Bölgesel Deniz Kirliliğine Acil Müdahale Tatbikatı’na katılacak. (Saat:11.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Anayasa Komisyonu’nda,  Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına Dair İçtüzük Teklifi görüşülecek. (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, SP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta maçları oynanacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe  D Grubu'nda Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Spartak Trnava ile Beşiktaş deplasmanda I Grubu’nda İsveç'in Malmö takımı ile ve Akhisarspor ise deplasmanda Standard Liège ile karşılaşacak. (Saat:19.55-22.00-22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.