Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek

Gündemde Bugün-4 Ekim 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK ESKİŞEHİR'DE

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Eskişehir Valiliği’ni ziyaret edecek, Odunpazarı'nda Gülay Kanatlı Ortaokulu Açılışına katılacak, Eskişehir Öğretmenevi'nde Milletvekilleri, Hayırseverler, İş İnsanları ile Toplantıda bir araya gelecek, Tepebaşı'nda Eskişehir Anadolu Lisesi’ni ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.30-13.30-15.30) 

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Yeni Kapı Etkinlik Alanında Trabzon’un Fethinin 558’inci Yıldönümü Kutlamaları ve 11’inci Trabzon Günü Etkinlikleri’ne katılacak. (Saat:17.00))

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bursa Ulu Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:12.58-16.00)

SPOR

-Süper Lig'in 7. haftası BTC Turk Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor, Fenerbahçe-Antalyaspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:20.30-20.30)

-TFF 1. Lig'in 7. haftası açılış maçında Altay ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.