Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gündemde Bugün-4 Eylül 2017 Çarşamba

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı'ndan Tahran'a Hareket edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani tarafından Sadabat Sarayı’nda resmi törenle karşılanacak. Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Erdoğan ve Ruhani ortak basın toplantısı düzenleyecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, ABD'nin Türkiye Büyükelçisi John Bass'ı kabul edecek. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezi'nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00) 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ MANİSA'DA

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa İl Teşkilatı tarafından karşılanacak, Manisa Belediyesini ziyaret edecek, Manisa Belediyesi Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi açılışı ve tanıtım gösterisine katılacak ve konuşma yapacak, Manisa İl Teşkilatını ziyaret edecek. (Saat:14.30-15.00-16.00-17.15)

BAKAN ÖZLÜ BARTIN'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bartın Üniversitesi Akademik Yılı Açılış törenine katılacak. (Saat:11.00)  

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Kura Çekim Törenine katılacak.(Saat:17.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, İş Mahkemeleri Kanunu Tasarısı görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Çölyak Hastalığını Araştırma Komisyonu, komisyon çalışma takviminin görüşülmesi gündemiyle toplanacak. (15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP Hatay Milletvekili, Mevlüt Dudu basın toplantısı düzenleyeck. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Eylül 2017 reel efektif döviz kurunu açıklayacak. (Saat:14.30 )

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Eylül ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişimi açıklayacak. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda, Fenerbahçe Doğuş ile Banvit, Ankara'da karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.