Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Gündemde Bugün-4 Eylül 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.


BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çay İlçesinde, Bolvadin İlçesinde ve Emirdağ İlçesinde Bayramlaşma Merasimlerine katılacak. (Saat:11.00-13.30-15.30) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU SLOVENYA'DA
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 12. Bled Stratejik Forumuna katılarak "Yeni Bir Gerçeklik İçin Yeni Bir Vizyon" temasıyla gerçekleştirilecek panelde konuşma yapacak.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-2017 Avrupa Basketbol Şampiyonasının beşinci gününde C ve D gruplarında üçüncü maçlar yapılacak. Romanya'nın Cluj Napoca kentindeki C Grubu maçlarında Macaristan-Çekya, Karadağ-Hırvatistan, İspanya-Romanya, İstanbul'daki D Grubu maçlarında ise Letonya-Büyük Britanya, Belçika-Rusya, Sırbistan-Türkiye karşı karşıya gelecek. (15.00-17.45-20.30-14.15-17.00-21.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.