Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Gündemde Bugün-4 Şubat 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Kabine Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mehmet Akif İnan İlkokulu'nda Millî Eğitim Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında “Hazine Taşınmazları Karşılığında Okul Yapılmasına İlişkin Protokol” imza törenine katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ticaret Bakanlığı Söğütözü Yerleşkesi Konferans Salonunda TİM Başkanı İsmail Gülle’nin de katılacağı basın toplantısında 2019 yılı Ocak ayı ihracat rakamlarını açıklayacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Grup Başkanvekili Ayhan Bilgen, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye – ABD Uzay, Havacılık ve Savunma Sektörleri Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kabul Salonu’nda yapılacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Ligİ'nin 20. hafta kapanış maçında Bursaspor ile Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 20. haftası Altay-İstanbulspor maçıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.