Öne Çıkanlar Ebru Gündeş meclis Ambulans Şoförü ankara istanbul e-5 Avrupa İçerisinde En Hızlı Büyüyen Sektördür 18 ekim mhp grup toplantısı Diş Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları yeşil türbe ambulans ted

Gündemde Bugün-5 Ekim 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden bazı kanaat önderlerini ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat: 13.30-15.30-19.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Birleşik Krallık Başbakanı'nın Türkiye Ticaret Temsilcisi Lord Robın Janvrın ve Strategıc Partnershıp Group'u, Birleşik Krallık'ın Ankara Büyükelçisi Richard Moore'u, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ayrı ayrı kabul edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:12.00-12.45-15.00-19.30)  

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Aydın Üniversitesi'nin 2017-2018 Akademik Eğitim yılı açılışına katılacak. (Saat:11.00)  

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bolvadin'de Şehit Piyade Sözleşmeli Er Abdil Kılınç'ın  cenaze merasimine katılacak. (Saat:12.50)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da  İş Mahkemeleri Kanunu Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP İstanbul Millitvekili Dursun Çiçek, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, HDP İstanbul Millitvekili Garo Paylan ve CHP Ankara Milletvekili Murat Emir Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 40. Hafta Tüketici Kredilerine ilişkin ve Kredi Kartı Harcamalarına ilişkin İstatistikleri açıklayacak. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde C, E ve F gruplarında 9 maç yapılacak.

-A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Yeni Eskişehir Stadı'nda İzlanda ile oynanacak Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım, son çalışmasını Yeni Eskişehir Stadı'nda yapacak ve maç saatini bekliyecek. (Saat:18.15-18.45) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.