Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir? Muhbir

Gündemde Bugün-5 Kasım 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup Toplantısında Milletvekillerine hitap edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:11.45-14.30)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti Grup toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-11.30-12.45-09.45)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  İŞKUR Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Türkiye işgücü piyasasında uyumsuz eşleşme analizi projesi kapsamında düzenlenen "Ulusal İstihdam, Beceri Ve Eğitim Sempozyumu"n katılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu , HDP Muş Milletvekili Mansur Işık, HDP Muş Milletvekili Mansur Işık basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-14.30-15.00-15.30-16.00-16.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Motorlu Kara Taşıtları verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-TÜSİAD ve Dostluk Grubu işbirliği ile “Türkiye – Çin İş Forumu” toplantısı İstanbul Elite World Europe Hotel’de gerçekleşecek. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi 4. Haftası E,F,G ve H Gruplarında oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.

-UEFA Şampiyonlar ligi 4. haftasında A Grubunda Real Madrid ile Çarşamba günü karşılaşacak Galatasaray’da Teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncu katılımı ile Santiago Bernabéu Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:20.00)

-Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı 7DAYS EuroCup altıncı hafta maçında Sinan Erdem Spor Salonu’nda Dolomiti Energia Trento'yu konuk edecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.