Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı içişleri bakanlığı

Gündemde Bugün-5 Mart 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Belediyesi Önünde Sancaktepe Mitingi, Eyüp Sultan Camii Meydanında Eyüpsultan Mitingi düzenleyecek, Kasımpaşa Kızılay Meydanında TOKİ 53 Bin 626 Sosyal Konut ve 130 Tesisin Açılışı ile 50  Bin Yeni Sosyal Konutun Tanıtım Törenine katılacak ve Cumhuriyet Meydanında Esenyurt Mitingi düzenleyecek. (Saat:11.00-13.00-14.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin 1. OSB'de İş İnsanları ile Toplantı yapacak, Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'in Proje Tanıtım toplantısına katılacak, Mersin İl Binasını ziyaret edecek, Toroslor İlçe Sağlık Mahallesinde Taşeli Yörükleri ve Gülnarlılar Derneği Üyeleri ile toplantı yapacak, Toroslor İlçesi Selçuklar Mahallesinde Balkan Türkleri ve Kafkas Derneği üyeleri ile toplantı yapacak. (Saat:11.00-14.00-16.15-17.30-18.30)

BAKAN KURUM İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beyoğlu Kasımpaşa Kızılay Meydanında "TOKİ’den Yatay Şehirleşmeyle 50 Bin Yeni Sosyal Konut Hamlesi Projesi" Tanıtım Törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN PEKCAN HATAY'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cilvegözü Sınır Kapısı Saha İncelemesinde bulunacak, AK Parti Reyhanlı Seçim Koordinasyonu Merkezini Ziyaret edecek. Güngör Ottoman Palace Otel'de Esnaf Buluşması, Anemon Hotel'de Bölgesel İstişare Toplantısına katılacak, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:12.00-12.45-13.30-15.00-17.15-18.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Ankara Milletvekili Murat Emir basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015-2017 Girişimcilik verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçları Real Madrid-Ajax, Borussia Dortmund-Tottenham karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:23.00-23.00)

-Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroLeague çeyrek final ilk maçında Çekya ekibi USK Prag ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

-Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, CEV Cup Yarı Final rövanş maçında Burhan Felek Voleybol Salonu’nda Rusya’nın Kuzbass Kemerovo takımını konuk edecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.