Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

Gündemde Bugün-6 Aralık 2017 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ürdün Kralı II. Abdullah’ı Resmi Törenle karşılayacak, Ürdün Kralı II. Abdullah ile Başbaşa ve heyetlerarası görüşme yapacak, ortak basın toplantısı düzenleyecek, Ürdün Kralı II. Abdullah ile Resmi Akşam Yemeği yiyecek. (Saat:15.00-15.15-16.15-17.15-18.00)    

BAŞBAKAN YILDIRM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Güney Kore'de resmi görüşmelerini sürdürüyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU LONDRA'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Commonwealth Ana Bina Londra King Charles Street AB Bakanı Ofisi'nde Birleşik Krallık Dışişleri Bakanlığı Devlet Bakanı Alan Duncan ile görüşecek ve CHP İngiltere Birliği Türklerle Buluşma Gecesine katılacak. (Saat:09.30-19.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Swiss Otel'de Türkiye Finans Forumuna ve İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası Açılışına katılacak. (saat:09.00-11.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde “Sanat’a Engel Yok” Sergisi Açılışına katılacak, Ahmet Edip Önder Özel Eğitim Merkezi'nde Meslek Atölyelerini Ziyaret  edecek, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde Açıköğretim Lisesi Mezuniyet Törenine katılacak. (Saat:10.00-13.00-14.30)  

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Swiss Otel'de “Türkiye Finans Forumu” programına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN DEMİRCAN CİDDE'DE

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 6. Sağlık Bakanları Konferansı’na katılacak.

BAKAN ELVAN KİLİS'TE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Zeytinyağı Şenliğine katılacak, Kilis Valiliği'ni, Kilis Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Zeytin Çarşısı açılışına katılacak, Esnaf ziyaretinde bulunacak, Çatom'da Okula Başladım Etkinliğine katılacak ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:10.00-13.15-13.30-14.00-15.30-16.00-16.30-17.15)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL VE ANKARA'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TÜYAP Kongre Merkezi'nde PAGEV Plast Eurasia Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı açılışına ve TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Borsaları Konsey Toplantısına katılacak.  (Saat:11.00-15.00)

BAKAN ÖZHASEKİ BİTLİS'TE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bitlis Valiliğini Ziyaret edecek, Sokak Sağlıklaştırma Projesi Açılışı ve Esnaf Gezisi, Bitlis Deresi Kamulaştırma ve Islah Çalışması Yerinde İncelemede bulunacak ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:11.00-12.00-12.30-14.00)

BAKAN FAKIBABA ANKARA'DA

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Borsaları Konsey Toplantısına katılacak.  (Saat:15.00)

TBMM GÜNDEMİ

-TBMM Genel Kurulu'nda 12 maddelik mini torba teklifin görüşmelerine devam edilecek (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lll. çeyrek Temmuz-Eylül 2017 İşgücü maliyet endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 3. Çeyrek 2017 Üç aylık verimlilik istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Belçika'nın Başkenti Brüksel'de devam eden NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı devam edecek. 

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son maçlar oynanacak. Temsilcimiz Beşiktaş G Grubu son maçında deplasmanda Almanya'nın RB Leipzig takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.45)

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan-Nanterre 92 ile Pınar Karşıyaka ise deplasmanda AS Monaco ile karşılaşacak. (Saat:20.00-22.30)

-Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda Galatasaray Odeabank-Grissin Bon, Herbalife Gran Canaria-TOFAŞ ve Cedevita Zagreb-Darüşşafaka karşılaşmaları oynanacak. (Saat:20.00-21.00-21.45)

-Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk hafta maçında Arkas Spor sahasında Polonya'nın Zaksa takımıyla karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.