Gündemde Bugün-6 Aralık 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde Partisinin MKYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde AB Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ve Komisyon Üyesi Ylva Johansson'u kabul edecek. (Saat:11.30)

BAKAN SOYLU ANTALYA VE ANKARA'DA

-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 112 Acil Çağrı Merkezi Personeli Hizmet İçi Eğitim Programı'na iştirak edecek, Bakanlık bunasında AB Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ve Komisyon Üyesi Ylva Johansson'u kabul edecek. (Saat:09.30-14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.30-14.30)

EKONOMİ

-Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kasım ayı Hazine Nakit Gerçekleşmelerini açıklayacak. (Saat:17.30)  

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'nin 14. hafta açılış maçında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. (Saat;20.30)

-TFF 1. Ligi'nin 14 hafta açılış maçında Eskişehirspor ile Cesar Grup Ümraniyespor karşı karşıya gelecek. (Saat;19.00)

-Voleybolda FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonasında  A Grubu'nda Eczacıbaşı VitrA, Çin temsilcisi Guangdong Evergrande, B Grubu'nda ise VakıfBank aynı ülkeden Tianjin Bohai Bank ile karşılaşacak. (Saat:12.00-15.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 10. haftası Tokat Bld. Plevne – İnegöl Bld. karşılaşmasıyla başlayacak. (Saat:18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.