Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-6 Ekim 2020 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programına katılacak. (Saat:14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grup toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-12.45-10.45-09.45)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komusyonu toplanacak. (Saat:15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te TBMM Katip Üyesi Abdurrahman Tutdere, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-11.00-12.00-13.00-14.00-15.00-16.00)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayına ilişkin reel efektif döviz kurunu açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-A Millî Takım kafilesi 7 Ekim'de Almanya ile oynayacağı özel maç için İstanbul Havalimanı'ndan kalkacak Türk Hava Yolları'na ait uçakla Köln kentine seyahat edecek. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir milli futbolcu, Köln Stadı'nda Almanya karşılaşmasına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek ve son çalışmasını yapacak. (Saat:20.30-21.00)

-Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nde 1. haftada ertelenen Türk Hava Yolları-Sarıyer Belediyespor ile 4. haftada ertelenen VakıfBank-Galatasaray HDI Sigorta maçları oynanacak. (Saat:16.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.