Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi

Gündemde Bugün-6 Eylül 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon'u Karşılama Töreni ve Başbaşa Görüşme, Heyetlerarası Çalışma Yemeği ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:17.30-18.30-19.30)

BAKAN SELÇUK ARJANTİN'DE

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Arjantin’in Dönem Başkanlığında düzenlenen G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları Toplantısı’na katılacak.

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00-11.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız, 7 Eylül Cuma günü Trabzon'da Rusya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Trabzon'a gidecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu maçın oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.20-18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.