Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Gündemde Bugün-6 Eylül 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Abdülhakim Sancak  Camii Açılışına katılacak. (Saat:13.10)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Aydın'ın Çine, Nazilli, Yeni Pazar ve Sultanhisar belediyeleri ile İzmir Enternasyonal Fuarı'nı ziyaret edecek. (Saat:11.00-14.00-15.00-16.00-18.30)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK NEVŞEHİR'DE

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Nevşehir Valiliği’ni ziyaret edecek, Hacı Asım Atabilen İlkokulu'nda Nevşehir’de Okullar Pırıl ile Açılıyor programına, Nevşehir Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu'nda Yeni Okul Zili ve Çocuk Şarkısı Tanıtımı programına katılacak ve Nevşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. (Saat:10.30-11.00-12.00-17.30)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Gayrettepe – İstanbul Havalimanı Metro Hattı HASDAL- İstanbul Havalimanı Kesimi Tünel Delme İşlemlerinin Tamamlanması ve Işık Göründü Töreni’ne katılarak konuyla ilgili basın açıklaması yapacak. (Saat:11.00)

BAKAN SELÇUK AYDIN'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından Köşk İlçesine yapılan “Atilla Koç Namazgahı’nın “ açılış törenine katılacak. (Saat:12.00)

EKONOMİ

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB), Ağustos ayı Havalimanı istatistiklerini açıklayacak. (Saat:17.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız, maçın oynanacağı Beşiktaş Park'ta Andorra maçı öncesindeki son çalışmasını yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve milli futbolcumuz Zeki Çelik Andorra maçı öncesi basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:20.15-19.45)

-Basketbolda 2019 FIBA Dünya Kupası Çin'de devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.