Öne Çıkanlar medicana Fan Jinshi Haymananın kurtuluş gününe kimler katıldı mustafa ceceli KHK nedir Fatih Satır euro 2016 almanya italya maç sonucu Galatasaray Manchester United Parkinson Hastalığı hülya avşar Goggle meteoroloji haberleri

Gündemde Bugün-6 Haziran 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek ve büyükelçiler ile iftar yemeğine katılacak. (Saat:14.30-20.22)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi’nde partisinin MYK toplantısına ve büyükelçiler ile iftar yemeğine katılacak. (Saat:14.30-20.22)
 
TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanıyor. Liderler gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. (Saat:11-30-13.30-12.30-10.30)

TBMM GÜNDEMİ
-
Genel Kurul'da çeşitli kanunlarda değişiklik öngörülen tasarının görüşmelerine başlanıyor. (Saat:15.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, makamında Türkı̇ye Müteahhı̇tler Birlı̇ğİ Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ediyor. (Saat: 14.00)
 
TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-TBMM Adalet Komisyonu'nda iş mahkemeleri kanununda değişiklik öngören tasarı görüşülecek. (Saat:16.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (
TÜİK), 2016 yılına ilişkin yetişkin eğitimi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes ile Beşiktaş, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.(Saat:20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.