Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gündemde Bugün-6 Mart 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup Toplantısında konuşacak, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde  Yargıtay'ın 150. Yılı Sempozyumu ve Yeni Yargıtay Binası Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de AK Parti Grup toplantısına ve Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Yargıtay'ın 150. Yılı Sempozyumu ve Yeni Yargıtay Binası Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-12.30-10.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Trabzon Akçaabat Kavaklırahman Camii'de CHP PM üyesi Yavuz Karan'ın öğle namazını müteakip düzenlenecek cenaze törenine katılacak. (Saat:12.39)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Meksika’nın Ankara Büyükelçisi Bernardo Cordova Tello’yu makamında kabul edecek. (Saat:16.30)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Grand Ankara Hotel'de Mimarlar ve Mühendisler Grubu Ankara Bulusmaları programına katılacak. (Saat:18.30)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Four Seasons Bosphorus Hotel'de ABank Gala yemeğine katılacak. (Saat:20.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Katma Değer Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.30)

-Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu’nda, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,  Sosyal Rehabilitasyon Derneği (REHADER) sunumu - Bağımsız Yaşam Derneği (BAY-DER) sunumu (15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Kadın İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turuda rövanşında Liverpool-Porto ve Paris Saint Germain-Real Madrid karşı karşıya gelecek. (Saat:22.45-22.45)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off Çeyrek Final Etabı İkinci Karşılaşmaları Vakıfbank-Beşiktaş ve Galatasaray-Halkbank maçlarıyla başlayacak.  (Saat:16.00-18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.