Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Gündemde Bugün-6 Mayıs 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i Kabul edecek, NATO Konseyi ve NATO Akdeniz Diyaloğu Ortakları Toplantısına, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Devlet Övünç Madalyası Tevcih Törenine katılacak, Şehit Aileleri ile İftar edecek. (Saat:15.00-16.00-17.30-19.54) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Merkezinde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Başkent Öğretmenevi'nde Şehit Personellerin Aileleri ile İftar Yemeğinde bir araya gelecek. (Saat:19.54)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, JW Marriott Otel'de “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Rusya Demiryolları Anonim Şirketi (RZD JSC) ve Azerbaycan Demiryolları Anonim Şirketi (ADY “QSC”) arasında Bakü- Tiflis- Kars (BTK) Demiryolu Transit, İhracat ve İthalat Sevkiyatlarının Geliştirilmesine Yönelik Mutabakat Zaptı İmza Töreni”ne katılacak. (Saat:17.30)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Reel Efektif Döviz Kurunu açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Venezüela'da yaşanan darbe girişimi takip ediliyor. 

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Grup Başkavekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-14.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası Aytemiz Alanyaspor - Atiker Konyaspor, Trabzonspor - İstikbal Mobilya Kayserispor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:20.30-20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.