Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi TÜBATEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri

Gündemde Bugün-6 Temmuz 2019 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI 

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında Milletvekilleri ile Kahvaltı programına katılacak ve AK Parti İstanbul İl Başkanlığında İstanbul Belediye Başkanları ile Toplantı yapacak. (Saat:11.00-15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Erkek Voleybol Takımı, Slovenya'da düzenlenen FIVB Challenger Kupası  yarı final mücadelesinde Küba ile karşılaşacak. (Saat:21.30)

-A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin'de düzenlenen 2019 FIVB Uluslar Ligi yarı finalinde  Türkiye – Brezilya ve A.B.D. – Çin karşı karşıya gelecek. (Saat:10.00-14.00) 

-2019 Afrika Uluslar Kupası son 16 turunda Nijerya - Kamerun, Mısır - Güney Afrika maçları oynanacak. (Saat:19.00-22.00)

-Brezilya'da gerçekleştirilen 2019 Kupa Amerika üçüncülük maçında Arjantin ile Şili karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

-Letonya ve Sırbistan'ın ortaklaşa düzenlediği 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası yarı finalinde  Fransa - Büyük Britanya ve  İspanya - Sırbistan karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00-21.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.