Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan çin türkiye istatistik kurumu gündem özeti beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Gündemde Bugün-7 Aralık 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliğini ziyaret edecek, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile ayrı ayrı görüşecek, Merit Lefkoşa Otel'de KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay'ın onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak, KKTC Maliye Bakanı Serdar Denktaş, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, UBP Genel Başkanı Ersin Tatar ile ayrı ayrı görüşecek ve Merit Lefkoşa Otel'de CHP Gençlik Kolları tarafından onuruna düzenlenen akşam yemeğine katılacak. (Saat:09.00-10.00-10.45-11.30-12.15-13.00-14.30-15.15-16.00-19.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CerModern Hotel’de TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Taksim Intercontinental Otel’de İstanbul Sanayi Odası Meslek Komiteleri Toplantısına ve The Ritz Carlton Hotel Balo Salonu’nda Amerikan Şirketler Derneği (AmCham Türkiye/ABFT) 14.Kuruluş Yıl Dönümü Galasına katılacak. (Saat:14.30-19.00)

BAKAN KURUM KONYA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2. Uluslararası İslam Sanatları Yarışması Ödül Törenine, Şemsi Tebrizi Türbesi Ziyareti ve Selam Vakti Yürüyüşüne, Türbe Ziyareti ve Gülbang Duasına, Sanat Ocağı Mevlevihane Atölye Çalışmaları ve Sergi Açılışlarına, Meram Belediyesi 1646 Daire Temel Atma Törenine ve Selam Vakti Mukabele-i Şerif-i, 745. Vuslat Yıldönümü Açılış Programına katılacak. (Saat:10.30-13.30-14.30-16.00-16.15-20.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Dünya Gönüllüler Günü Kapsamında Düzenlenen Etkinliğe Katılacak. (Saat:09.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Kültür Ekonomisi verilerini ve Kasım ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı Ankara CerModern’de düzenlenecek. (Saat:09.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta açılış maçında Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.