Gündemde Bugün-7 Ekim 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyon’da partisinin 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Açılışına katılacak. (Saat:10.30)

AK PARTİ 26'NCI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

-AK Parti'nin 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Güral Afyon Termal Otel'de gerçekleştiriliyor.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez'de "Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 14. Dönem Açılış Töreni" ne katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı açılış törenine ve Motor Sporları Merkezi'nde Dünya Motokros Şampiyonası tanıtım toplantısına katılacak. (Saat:10.30-12.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İmam Hatipliler Derneğinin (ÖNDER) 14. İmam Hatipliler Kurultayına katılacak. (Saat:14.00)

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonu başlayacak. Fenerbahçe Doğuş-Banvit, Eskişehir Basket-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Odeabank-Gaziantep Basketbol ve TOFAŞ-Darüşşafaka maçları oynanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)

-A Milli Futbol Takımı, Dünya kupası Avrupa Elemelerindeki Finlandiya maçı için özel uçakla Eskişehir'den bu ülkeye hareket edecek. (Saat:15.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.