Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları

Gündemde Bugün-7 Ekim 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'a Resmi bir ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret kapsamında Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile heyetlerarası düzenlenecek toplantıya başkanlık edecekler. 

BAKAN DÖNMEZ ANTALYA'DA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 10. Türkiye Enerji Zirvesi'ne katılacak. (Saat:10.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Adalet Komisyonunda Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:11.00)

-Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda; 2/2214 Esas numaralı Su Ürünleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:12.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ

-Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi tarafından organize edilen, ‘Güçlü Bir Ulusal Ekonomi İçin Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi’ İstanbul Hilton Bomonti Otel ve Konferans Merkezi’nde yapılacak. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 11 Ekim'de İstanbul'da Arnavutluk ve 14 Ekim'de deplasmanda Fransa ile oynayacağı maçlar nedeniyle Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.  Ay-Yıldızlılar, kampın ilk antrenmanını da Riva'da gerçekleştirecek. (Saat:15.00-18.00)

-Basketbol Süper Ligi’nin İkinci Haftası Beşiktaş Sompo Sigorta-Anadolu Efes karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.