Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gündemde Bugün-7 Eylül 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin ev sahipliğinde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de hazır bulunacağı Üçlü Zirveye katılmak üzere Esenboğa Havalimanından Tahran'a hareket edecek. (Saat:08.45)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM’IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İzmir Enternasyonel Fuarı 87. Yıl Açılış Töreni’ne katılacak. (Saat: 16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN ERSOY AYDIN'DA

-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Efes Kongre Merkezi İncelemede bulunacak, Kongre Merkezi ve İlgi Turizmcilerle Toplantı yapacak, Kuşadası'nda Kuşadası ve Didim’li Turizmcilerle Yemekli Toplantı yapacak, Kuşadası Limanını ziyaret edecek ve Kadıkalesi Höyüğü Kazı Çalışmaları İncelemede bulunacak. (Saat:11.00-12.00-12.30-14.30-15.30)

BAKAN PEKCAN İZMİR'DE

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Swiss Otel'de Basın Toplantısı ve Aile Fotoğrafı Çekimi ve İzmir Kültür Parkında düzenlenen 87. İzmir Enternasyonel Fuarı Açılış Törenine katılacak. (Saat:09.30-16.00

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni ve HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'taki ilk maçında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Rusya ile karşılaşacak. (Saat:21.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.