Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir

Gündemde Bugün-7 Şubat 2020 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Van'ın Bahçesaray ilçesindeki çığ düşmesine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sincan İlkokulu'nda Ankara’da Yapımı Tamamlanan “Tasarım Beceri Atölyeleri” nin Açılışına katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN ALBAYRAK KAHRAMANMARAŞ VE OSMANİYE'DE

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Cahit Zarifoğlu Salonu'nda Kahramanmaraş İş Dünyası ile, Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde Osmaniye İş Dünyası ile bir araya gelecek. (Saat:10.30-16.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Finansal Yatırım Araçlarını Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından gerçekleştirilen Özel Sektör için Ürün Bazlı Brexit Rehberi başlıklı projenin tanıtımı TEPAV Konferans Salonu'nda düzenlenecek toplantıda yapılacak. (Saat:15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsünün dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

-ABD Başkanı Donald Trump'ın, sözde Orta Doğu barış planını açıklamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyaret İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kahramanmaraş Valiliği'ni, Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Merkez Ulu Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğrencileriyle Buluşma ve Üniversite Cami açılışına katılacak. (Saat:10.00-10.45-12.50-15.00)

SPOR

-Süper Lig'in 21. hafta açılış maçında BTC Turk Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 21. hafta açılış maçında Fatih Karagümrük ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.