Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün-8 Aralık 2017 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyareti kapsamında Batı Trakya'ya geçerek oradaki Türkler ile buluşacak.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU LONDRA'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü (düşünce kuruluşu) 'nda "Türkiye'de demokrasi ve istikrar" başlıklı konuşma yapacak.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANTALYA'DA

-Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye Başkanları toplantısına katılmak için gideceği Antalya'da İl Teşkilatı tarafından karşılanacak. (Saat:19.15)

BAKAN ARSLAN ANTALYA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ARES Tersanesi tarafından inşa edilen 150 Hercules Açık Deniz Karakol Gemisi’nin Katar Sahil Güvenlik Komutanlığı’na Devir Teslimi Töreni’ne katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Arızlı Göleti Temel Atma Merasimine, Şuhut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Okullar Hayat Bulsun Projesi Kapsamında Fidan Dikimi programına ve Korel Hotel'de TOSYÖV Afyonkarahisar 3. Kobi Zirvesine katılacak. (Saat:10.30-11.45-14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını, Ekim ayı Parakende Satış Endeksleri ve Sanayi Üretim Endeksi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 15. hafta açılış maçında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in açılış maçında Atatürk Olimpiyat Stadında İstanbulspor-Boluspor ile karşılaşacak. (Saat:18.00)

-THY Avrupa Ligi 11. haftasında Kızılyıldız MTS-Anadolu Efes ve Barcelona Lassa-Fenerbahçe Doğuş maçları oynanacak. (Saat:21.00-23.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.