Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-8 Ekim 2017 Pazar

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AFYONKARAHİSAR’DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışını gerçekleştiriyor. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, İscehisar Köprülü Kavşağı, Karahisar Tüneli, Karahisar Köprülü Kavşağı, Dörtyol Köprülü Kavşağı, Emirdağ-Çifteler ve Sivrihisar-Emirdağ Ayrımı Yollarının açılış törenine katılacak. (Saat:17.00)

BAKAN ARSLAN AFYONKARAHİSAR'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile gerçekleştirilecek İscehisar Köprülü Kavşağı, Karahisar Tüneli, Karahisar Köprülü Kavşağı, Dörtyol Köprülü Kavşağı, Emirdağ-Çifteler ve Sivrihisar-Emirdağ Ayrımı Yollarının açılış törenine katılacak.(Saat:17.00) 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANKARA'DA

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Spor Salonu'nda (Eski adı Arena) Kerkük Sevdalıları ile buluşuyor. (Saat:12.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ilk hafta oynanacak 4 maçla tamamlanacak. Yeşilgiresun Belediyespor-Muratbey Uşak, Trabzonspor-Beşiktaş Sompo Japan, Demir İnşaat Büyükçekmece-Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-19.30)

-2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde C, E ve F gruplarında 9 maç oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.