Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

Gündemde Bugün-8 Kasım 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Dünya Şehircilik Günü Kapsamında AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısına ve Çankaya Köşkü'nde Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:13.30-15.00)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, İstanbul Kongre Merkezi'nde TRANSİST 2018 İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı açılışına katılacak. (Saat:09.30)
 

BAKAN KASAPOĞLU ELAZIĞ'DA

-Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Valiliği, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Şantiyesini, Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunu ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.30-12.30)


EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-Tüm dünyada 170’i aşkın ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın en önemli etkinliklerinden biri olan g3 Forum’un (Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu) sekizincisi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda gerçekleşecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde gerçekleşecek olan forumda, düzenlenecek panelde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu girişimcilere hitap edecek. (Saat:09.00-13.30)
 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi 4. hafta karşılaşmaları oynanacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe D Grubu’nda Belçika'nın Anderlecht takımını konuk edecek. Beşiktaş I Grubu'nda Genk ile deplasmanda karşılacak, Akhisarspor ise J Grubu'nda Sevilla'yı konuk edecek. (Saat:18.50-20.55-20.55)

-Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women B Grubu üçüncü maçında deplasmanda MBA Moskova ila karşılaşacak. (Saat:19.00)

-Beşiktaş, Kadınlar Eurocup C Grubu üçüncü maçında BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde Wisla C. Krakow ile karşılaşacak. (Saat:19.00)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.