Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd rusya

Gündemde Bugün-8 Temmuz 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamburg'da devam eden G20 Zirvesi'ne katılacak ve ikili görüşmelerde bulunacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ikili görüşme yapacak, Afrika'yla Ortaklık, Göç ve Sağlık temalı üçüncü çalışma oturumu ve Dijitalleşme, Kadınların Güçlendirilmesi ve İstihdam temalı dördüncü çalışma oturumuna katılacak. Erdoğan, basın toplantısı düzenleyecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Pendik Selah Tersanesi’nde Şehit Kıdemli Üsteğmen Arif Ekmekçi Lojistik Destek Gemisi’nin denize indirilme törenine katılacak. (Saat:11.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününe Tuzla Belediye Stadı Mevkii’nden başlıyor. (Saat: 09.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 52. Doğanşar Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri'ne katılacak, Doğanşar İlçesi Ortaköy'ü ziyaret edecek ve Gürün İlçesini ziyaret edecek. (Saat:15.30-17.00-21.30)

BAKAN AKDAĞ ESKİŞEHİR'DE
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Eskişehir Valiliğini  ziyaret edecek, Eskişehir sağlık hizmetleri değerlendirme toplantısına katılacak ve hastane inşaatında incelemede bulunacak. (Saat:12.45-14.00-18.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Açılış Törenine,
Yeşilhisar Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine ve Yeşilhisar Belediyesi Kayısı Festivaline katılacak. (Saat:13.00-17.00-18.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-​​G20 liderler zirvesi Almanya'nın Hamburg şehrinde devam ediyor.
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-Voleybolda 2017 FIVB Kadınlar Dünya Grand Prix 1. Etap A1 Grubu ilk hafta maçları Ankara'da devam ediyor, Türkiye, ikinci maçında Belçika ile karşılaşacak. (Saat:19.30)
-18 Yaş Altı Kızlar Balkan Şampiyonası’na, 16 Yaş Altı A takımı ile katılan Milli Takımımız, Balkan Şampiyonası'ndan Bulgaristan çekildiği için, Arnavutluk ile karşılaşacak. (Saat:17.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.