Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-9 Aralık 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İnovasyon ve Girişimcilik Haftası Kapanış Töreni’ne katılacak. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek.  (Saat:13.00)

 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sueno Otel’de Belediye Başkanları Toplantısı açılış oturumuna, Alanya Belediyesi Belediye Sarayı Temel Atma Törenine katılacak ve Güneş enerji santralinde incelemelerde bulunacak. (Saat:11.00-14.30-16.00)

 

BAKAN ÖZLÜ MERSİN’DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Tarsus OSB Sosyal Tesislerinde Organize sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Akdeniz Bölge Toplantısı’na katılacak, Hilton Oteli’nde Mersin İş Dünyası Başarı Ödülleri Töreni’ne katılacak, Akdeniz AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret edecek, Liva Otel’de AKSEV 20. Kuruluş yıldönümü etkinliğine ve Divan Otel’de Türk Arap ülkeleri işadamları derneği kuruluş yıldönümüne katılacak. (Saat:10.30-15.00-16.30-19.00-20.00)

 

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR’DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, NG Güral Otel’de Vodafone Vakfı 7-14 yaş arası kodlama eğitimine ve 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda 26 Ağustos Tabiat Parkı Yöre Ürünleri Satış ve Sosyal Tesisler Temel Atma törenine katılacak. (Saat:10.00-11.30)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Akdeniz Bölge Toplantısına katılacak, Hilton Otel'de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca Düzenlenen Ödül Törenine katılacak, Akdeniz AK Parti İlçe Başkanlığı ve Akdeniz Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek, Liva Otel'de AKSEV’in 20. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğine ve Divan Otel'de TURAB’ın Kuruluş Yıldönümü Etkinliğine katılacak. (Saat:10.30-15.00-16.30-19.00-20.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL

-TOBB İkiz Kuleler'de Türkiye-Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi (KİK) Türkiye Kanadı’nı oluşturan TÜRK-İŞ, TİSK, TESK, TZOB, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, Türkiye KAMU-SEN ve TOBB tarafından ortak bir basın toplantısı düzenlenecek. (Saat:12.00)
 

SPOR

-Süper Lig'in 15. haftasına Kasımpaşa-Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe, Antalyaspor-Gençlerbirliği ve Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor maçları ile devam edilecek. (Saat:14.00-14.00-16.30-19.30)

-TFF 1. Lig'in 15. haftasında Ümraniyespor-Balıkesirspor Baltok, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Adana Demirspor, Gazişehir Gaziantep-MKE Ankaragücü ve Adanaspor-Elazığspor maçları oynanacak. (Saat:13.00-13.00-15.30-15.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında, Galatasaray Odeabank-Muratbey Uşak, Darüşşafaka-Demir İnşaat Büyükçekmece, Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan ve Pınar Karşıyaka-TOFAŞ maçları oynanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.