Öne Çıkanlar galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu netaş çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı bütçesi ne kadar çalışma bakanlığı mercedes benz Gıda ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalışma bakanı

Gündemde Bugün-9 Aralık 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rönesans Polat İstanbul Otel'de İslam İşbirliği Teşkilatı Sosyal İşler Bakanları Zirvesine katılacak, Dolmabahçe Ofisinde Asya’nın Kalbi İstanbul Süreci Bakanlar Konferansına katılacak, Dolmabahçe Ofisinde Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ile görüşecek ve Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinoviv Buric’i Kabul edecek. (Saat:11.00-13.00-14.30-16.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Polat Renaissance’de  İslam İşbirliği Teşkilatı Sosyal Kalkınmadan Sorumlu Bakanlar Konferansına başkanlık edecek. (Saat:10.30)

BAKAN KASAPOĞLU ANKARA'DA

-Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kurumlarda, yurtlarda, spor tesislerinde, kamplarda ve gençlik merkezlerinde, çocuk ve gençler ile çalışanlara, Diyanet İşleri Başkanlığı personeli tarafından manevi danışmanlık ve din hizmeti sunmak üzere; ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı Arasında İşbirliği Protokolü’’imza törenine katılacak. (Saat:10.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te  HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor. 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş,  Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kurumlarda, yurtlarda, spor tesislerinde, kamplarda ve gençlik merkezlerinde, çocuk ve gençler ile çalışanlara, Diyanet İşleri Başkanlığı personeli tarafından manevi danışmanlık ve din hizmeti sunmak üzere; ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı Arasında İşbirliği Protokolü’’ imza törenine katılacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Süper Lig’in 14. Haftası İstikbal Mobilya Kayserispor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maçla tamamlanacak. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig’in 14. Haftası Ekol Göz Menemenspor maçıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

-ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. Haftası Meksa Yatırım Afyon Belediyespor - Anadolu Efes karşılaşmasıyla sona erecek. (Saat:20.00)

-Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8. Haftası Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol - Beşiktaş TRC İnşaat karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:18.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 10. Haftası TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak Bursa B.Şehir Bld. – Sorgun Bld. karşılaşmasıyla sona erecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.