Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Gündemde Bugün-9 Ekim 2017 Pazartesi

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Ukrayna'ya hareket edecek. (Saat:10.30)

BAKAN ÖZLÜ BOLU'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Törenine, Düzce YILTAŞ Yapı Market Açılışına katılacak ve Düzce Belediye Başkanı'nı ziyaret edecek. (Saat:10.00-14.00-15.15)  

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2017 Perakende Satış Endekslerini ve  Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu son maçında A Milli Takımımız deplasmanda Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. (Saat:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.