Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika transfer TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Saadet Alpago kimdir Muhbir filistin TürkiyeİşBankası shell dbp siirt il başkanı Reşit Teymur

Gündemde Bugün-9 Eylül 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev tarafından resmi törenle karşılanıyor, Nazarbayev ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek, anlaşma imzalıyor ortak basın toplantısı düzenliyor ve Astana EXPO 2017 Fuar Alanı'nı ziyaret edecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Konak Meydanı'nda, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunun 95. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında yapılacak olan bayrak törenine ve Buca'da gençlik merkezi açılışı ve Alsancak-Göztepe-Karşıyaka Stadyumlarının Temel Atma Merasimine katılacak. (Saat:10.30-11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabir'i ziyaret edecek. Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek ve Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ndeki kuruluş yıl dönümü resepsiyonu ve etkinliklerine katılacak. (Saat:10.00-11.00-19.30)


MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ISPARTA'DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Üniversite Kavşağı'nda Isparta Teşkilatı tarafından karşılanacak, Isparta Belediyesini ziyaret edecek, Elizi Mağazasının açılışına katılacak, Isparta Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni Tanıtım Gösterisine katılacak ve konuşma yapacak, Temel Atma ve Açılış Törenine katılacak, Etnografya Müzesini ziyaret edecek ve İl Teşkilatını Ziyaret edecek. (Saat:11.30-11.45-12.15-12.45-13.45-14.15-15.30-16.00)    

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi 392 Dairelik Kentsel Dönüşüm Konutlarının ve Sosyal Tesislerinin Temel Atma törenine, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Melikgazi Katli Kavsağı Temel Atma Törenine, Kocasinan Belediyesi Akademi Yaz Kursları Sertifika Törenine ve Bünyan Belediyesi Hasan Çakır Çocuk Oyun Parkı ve Spor Kompleksi Açılış Törenine katılacak. (Saat:13.30-15.00-16.00-19.00)

BAKAN ÖZLÜ KAZAKİSTAN'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’
İslam İşbirliği Teşkilatı Birinci Bilim ve Teknoloji Zirvesine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU İZMİR'DE
-
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Başbakan Sayın Binalı Yıldırım’ın Teşrifleriyle Sabuncubeli Tüneli Işık Gördü Tüneli Merasimine, İzmir ‘in Kurtuluşunun 95. Sene-i Devriyesini Kutlama Programına, Başbakan Sayın Binalı Yıldırım'ın Teşrifleriyle Alsancak-Göztepe-Karşıyaka Stadyumlarının Temel Atma Merasimine katılacak, İzmir Ticaret Odasını, Ege Bölgesi Ticaret Odasını, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini, AK Parti İzmir İl Başkanlığını, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in Ailesini ve Şehit Jandarma Üsteğmen Ömer Bozkurt’un Ailesini Ziyaret edecek. (Saat:00.00-09.00-10.30-14.30-15.00-15.30-16.15-17.30-18.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Myanmar'ın Arakan (Rakhine) eyaletinde yaşayan Müslümanlara yönelik şiddet olayları takip ediliyor.
-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor. 

SPOR
-Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor-Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor-Kayserispor, Atiker Konyaspor-Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçları oynanacak. (Saat:17.00-17.00-20.00-20.00)
-
2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda son 16 turu 4 maçla başlayacak. Slovenya-Ukrayna, Almanya-Fransa, Finlandiya-İtalya, Litvanya-Yunanistan karşı karşıya gelecek. (Saat:12.30-15.15-18.45-21.30)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.