Gündemde Bugün-9 Ocak 2020 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Törenine katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN ALBAYRAK SİVAS VE TOKAT'TA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sivas Atatürk Kültür Merkezi'nde Sivas İş Dünyası ile, 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi Adnan Menderes Salonunda Tokat İş Dünyası ile bir araya gelecek. (Saat:10.30-16.30)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, TCDD Kule Restoran'da “Demiryollarında 17 Yılda Kat Edilen Mesafe ve Hedefler” konulu basın toplantısı yapacak. (Saat:09.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Biyoteknoloji İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Tarım sektörü için 2019 yılı nasıl geçti?, 2020 yılında çiftçinin beklentileri neler?, Aralık’ta ve 2019 yılında üretici- hal- market- pazarda fiyat değişimleri nasıl oldu?, Üretici, ürünü kaç liradan sattı, tüketici bu ürünleri kaç liradan aldı? konularına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD'nin düzenlediği operasyonla öldürülmesinin ardından İran'daki gelişmeler takip ediliyor. 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda 2020 yılı Hac Kura çekimine katılacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Süper Lig kulüplerinin ara transfer çalışmaları ve ikinci yarı hazırlıkları takip ediliyor.

-Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 18. hafta maçında Kirolbet Baskonia’ya konuk olacak. (Saat:23.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.