Gündemde Bugün-9 Temmuz 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nde Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı kabul edecek, Azarbeycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Akşam yemeği yiyecek ve ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'u kabul edecek. (Saat.17.00-18.00-20.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 25.gününe  Dragos'tan başlayacak ve  yürüyüşün ardından Maltepe'de gerçekleşecek "Adalet Mitingi"ne katılacak.(Saat :16.30-18.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 14. Uluslararası Kangal Kültür Turizm Enerji ve Madenler Festivali'ne katılacak. (Saat:16.00)


BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi Evliyalar Programına ve Talas Abdülhamid Han Camii Açılış Törenine katılacak. (Saat:12.00-12.50)

BAKAN ZEYBEKCİ TAHRAN'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İran Bilgi Teknolojileri ve İletişim Mahmoud Vaezi ile ikili görüşme, İran Sanayi, Ticaret ve Maden Bakanı Rıza Nimetzade ile ikili görüşme yapacak,
 Türk Ticaret Merkezi'nde Basın Mensupları ile biraraya gelecek, Tahran Türk Ticaret Merkezi Açılış Töreni ve Türk Ticaret Merkezi'nde Türkiye-İran  İş Forumuna katılacak. (Saat:09.00-11.30-14.30-15.30-17.30)

SPOR
-Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen, amatör futbolun Avrupa'daki en iyi 8 takımının mücadele ettiği UEFA Bölgeler Kupası, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, İrlanda Cumhuriyeti temsilcisi Bölge 2 ile Hırvatistan ekibi Zagreb arasında oynanacak final ile sona erecek.
(Saat:16.30)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.