Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü'nün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı Mesajında, "İnanıyorum ki; bilime ve teknolojiye âşık yeni nesiller, öğretmenlerimiz sayesinde Türkiye’nin adını dünyaya altın harflerle yazdıracaktır." dedi.

Bakan Özlü yayımladığı mesajında; "Bölgesel lider, küresel oyuncu olma hedefine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin ana motoru yetişmiş insan kaynağımızdır. İşte bu motorun mimarları ise öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimizin sadece insan yetiştirmediğinin, yetiştirdikleri insanlarla aynı zamanda geleceğimizi de inşa ettiklerinin bilincindeyiz.


Çağımız bilim çağı. Çağımız teknoloji çağı. Bilgi, her zamankinden daha kıymetli. Bu açıdan; bilgiyi ellerinde tutan ve çocuklarımıza, gençlerimize aşılayan öğretmenlerimizin önemi ve sorumluluğu da her zamankinden daha fazladır.

Türkiye’nin her karış toprağında, her bir ferdinde emekleri bulunan, her koşulda fedakârca görev yapan öğretmenlerimiz 2023 hedefimizin de 2071 hedefimizin de dinamosu olacaktır.

İnanıyorum ki; bilime ve teknolojiye âşık yeni nesiller, öğretmenlerimiz sayesinde Türkiye’nin adını dünyaya altın harflerle yazdıracaktır.


Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.