Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan çin abd Rowland

Bip’ten Görüntülü Görüşmede Yeni Dönem

Türkiye’de bir ilk olan çoklu ekran özelliği sayesinde artık 6 kişiyle aynı anda BiP’ten HD kalitesinde görüntülü konuşma yapılabilecek.

Bip görüntülü görüşmede yeni bir dönem başlatıyor. Bip, çoklu ekran özelliği sayesinde 6 kişi aynı anda BİP’ten HD kalitesinde görüntülü ve konuşma yapabiliyor. Çoklu ekran görüşme yeniliğiyle Kurban Bayramı’nda bir araya gelemeyen uzaktaki aileler de BiP’te buluşarak görüntülü ve sesli olarak aynı anda bayramlaşabilecek.  Büyük aileler ya da kalabalık arkadaş gruplarının vazgeçilmezi haline gelecek çoklu ekran görüşmeleriyle en uzak mesafede yaşayanlar bile her zaman birbirine yakın olacak. 192 ülkede 15 milyon kullanıcısı olan Bip, yurtiçi ve yurtdışında ücretsiz konuşturuyor.
 
BiP’te Çoklu Görüntülü Görüşme Nasıl Yapılıyor?
 
Çoklu görüntülü görüşme için ilk yapılması gereken uygulama marketlerinden (Appstore / googleplay) BiP’in en güncel sürümünü yüklemek.

BiP uygulamasının yeni sürümünü açtıktan sonra, mevcuttaki gruplarından ya da yeni grup kurarak grup sohbetinin içine girmek gerekiyor.

Sohbet penceresinin içerisinde sağ üstte bulunan çoklu kamera ikonuna basılarak grup görüşmesi başlatılabiliyor.

Kullanıcılar eğer grup içerisinde aktif bir grup görüşmesi var ise yine grup sohbet “ekranında katıl” diyerek görüşmeye katılabiliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.