Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Çılgın Dahi Randy Gage Ve Ekibi İnternet Kullanıcıları İçin Geliyor

“Çılgın Dahi” olarak tanınan ve dünyanın en iyi satış eğitmenlerinden biri olarak gösterilen Randy Gage ve satış ekibi oluşturma alanında stratejik bir satış eğitmeni olan Dr. Hedi Khezrzadeh bilişim teknolojilerine gönül veren 3 bin kişiye internet kullanıcılarını özgürleştirirken, insanlara yeni nesil girişimciliği öğretin çağrısında bulunacak.

2011 yılından bu yana Türkiye’de ve 50’den fazla ülkede 200 bine yakın kendin tasarla, kendin yönet web sitesi eğitim ve tasarım paketi satışı yapan Mega Grup Bilişim, Randy Gage’i Türkiye’ye davet etti.

Türkiye’de bilişim sektörünün dünya ortalamalarının üzerinde geliştiğini vurgulayan Mega Grup Bilişim, Türkiye'de yaklaşık 50 milyon insanın internet kullandığının altını çiziyor. 21’nci yüzyılda herkesin bir web sitesine ihtiyacı olduğunu ifade eden Mega Grup Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öpengin, “Yüzde yüz milli yazılım olan web sitesi tasarım paketimizle, her kullanıcı sosyal medya hesabını yönettiği kolaylıkta, kendi işine uygun web formatı ve e-ticaret sitesi tasarımı yapabilecek” dedi.

ÖZGÜR KULLANICILAR

Web tasarımı ve tasarımcısı gibi kimliklerle tanımlanan belli bir kesimin bilgi alanına mahkum edilen web sitesi tasarımını daha kolay hale getireceklerini ifade eden Mesut Öpengin, “Kullanıcıları özgürleştirecek yazılımın Ar-Ge çalışmalarını tamamladık ve herkesin kolaylıkla kullanabileceği tasarlanabilir programı bilişim sektörüne sunuyoruz. Bu amaçla dünyanın en başarılı satış eğitmenlerinden biri olan Randy Gage’i ve Dr Hedi Khzerzadeh’i Türkiye’ye davet ettik” diye konuştu.

3 bin girişimciye eğitim verecek olan Randy Gage, bu alanda tüm dünyada otorite olarak kabul ediliyor. Gelecekte birçok mesleğin yok olacağını öngören Randy Gage, web tasarım ve tasarımcısının da gelecekte işlevini yitireceğini öngörüyor. Küçük ve orta ölçekli işletmelerinin interneti daha verimli ve özgürce kullanması gerektiğini, hatta her bireyin web sitesi olması gerektiğini ifade eden Mega Grup Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Öpengin, “Dünya genelinde her gün 100 bin web sitesi satışı yapılıyor. O halde insanların ihtiyacı olan web sitesi yazılımını tüketicilere en kolay ve hızlı şekilde ulaştırmak gerekir” dedi.

YASAL OLARAK ZORUNLU

Türk Ticaret Kanunu’nda her şirketin bir web sitesinin olması zorunluluğuna rağmen web sitesi tasarımı ve yönetimi kolay olmadığını söyleyen Mesut Öpengin, “Biz sadece web sitesi satışı yapmıyoruz. Daha bilinçli internet kullanıcıları yetiştiriyor, web sitesi tasarım ve yönetim eğitimi vererek her kullanıcıya tasarımcı mesleğini edindiriyoruz. Hizmetimizin asıl ve en önemli bölümü satıştan sonra başlıyor. Her bir kullanıcımıza bir yıl boyunca 7 ayrı dilde tasarım eğitimi ve teknik destek veriyor tüm dünyaya açılmasına yardımcı oluyoruz” dedi.

“Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri lise ve üniversite mezunu gençlerin işsiz oluşudur” diyen Öpengin, “Biz 6, 7 ve 8 Ekim tarihlerinde Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde 3 bin yeni nesil girişimciye sıfır sermaye ile ekonomiye katkıda bulunma fırsatı veriyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.