Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

‘Devrin’ Arabaları İstMarina’da

İstMarina Alışveriş Merkezi sunduğu etkinliklerle cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Geçmişin hatıralarını taşıyan 60’a yakın klasik otomobil 19 Ekim’de AVM’nin sergi alanında meraklılarıyla buluştu. 26 Ekim’e kadar devam edecek sergi sonunda otomobiller ‘Cumhuriyet Ralli’si için Ayvalık’a doğru yola çıkacak.

Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan, Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezleri konumunda yer alan İstMarina Alışveriş Merkezi, dikkat çekici etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.


Klasik Otomobil Kulübü’nün İstMarina Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda düzenlediği ‘Klasik Otomobil Sergisi’ İstMarina Alışveriş Merkezi’nde görücüye çıktı. 1950’li ve 60’lı yıllara damgasını vuran, estetik tasarımları, taşıdıkları ruhları ve kullanıldıkları yılları anlatan tarzlarıyla pek çok kişinin tutkunu olduğu klasik otomobiller sergisi 19-26 Ekim tarihleri arasında alışveriş merkezinde meraklıları ile buluşmaya devam edecek.


KLASİKLER ‘CUMHURİYET RALLİSİ’NE HAZIR

Sergi ardından ulusal ralli için bir araya gelecek klasik otomobiller ‘Cumhuriyet Rallisi’ kapsamında İstanbul’dan Ayvalık‘a gitmek üzere start alacak. Birbirinden farklı model ve markada 60 klasik otomobilin katılacağı ve İstanbul'dan Ayvalık’a uzanan parkurda gerçekleşecek Cumhuriyet Rallisi’ne 26 Ekim’de İstMarina Alışveriş Merkezi’nden start verilecek. 20’lerin efsane müzikleri ve Lindy Hop dans gösterisi eşliğinde çıkış yapacak olan klasikler, İstanbul Ayvalık güzergahı boyunca, sadece müzelerde görülebilecek görsel zenginlik eşliğinde nostalji rüzgarı estirecekler.

Anahtar Kelimeler:
Ayvalık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.