Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki

İş Dünyasının Yeni Modası Yıldız Haritalı Lüks Otomobiller

Dünyanın her yerinden iş insanı, siyasetçi ve sanatçıya özel otomobiller tasarlayarak VIP araç sektöründe sınırları zorlamaya devam Ertex, kişiselleştirilmiş üstün donanımlı otomobiller ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Bugüne kadar pek çok sıra dışı tasarıma imza atan firma, son olarak altın işlemeli araçtan jakuzili araca kadar birçok farklı araç konseptini sektöre kazandırmıştı. Özellikle son dönemlerde tasarımlarına yıldız haritasını ekleyen firma, şimdi ise iş insanlarına uğur getireceği düşünülen bu tasarımlarla yeni bir modaya öncülük ediyor.


Otuz yıl önce dünyanın ilk VIP minibüsünü tasarlayarak bu alanda öncü olan Ertex Otomotiv, müşterinin kişisel isteklerine yönelik tasarımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Yaptığı tasarımlar ile sınırları zorlayan firma, dünyanın dört bir yanına özel üretim araçlar ihraç ediyor.


Lüks Tasarımlı Otomobillerde Yeni Moda Yıldız Haritası

Otomotiv sektöründe kişisel istek üzerine sıra dışı tasarımlara imza atan Ertex, son olarak yıldız haritalı araçlar tasarlamaya başladı. Özellikle iş insanlarından yoğun talep aldıklarını belirten Ertex Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç, “Kişilere özel yıldız haritalarının onlara birçok konuda uğur getirdiğine inanılır. Biz de bundan hareketle kişisel araç tasarımlarımızda yıldız haritalarını ele aldık. İş insanları bunun kendilerine şans getirdiğine inanıyor. Biz de yıldız haritaları sayesinde onlara şans getirmeyi hedeflerken estetik açıdan da güzel bir görsel sunduk. Yaptığımız bu çalışma özellikle iş dünyasında moda oldu. açıklamasında bulundu.

Sınırsız Tasarım Anlayışıyla Sıra Dışı Tasarımlar

Kişisel isteklere göre ürettiği VIP otomotiv tasarımlarıyla dünyada ses getiren Ertex Otomotiv, Dubai Kralı’na jakuzili, Katar Emiri’ne şark köşeli, Arabistan Kralı’nın damadına ise altın işlemeli araç tasarlayarak VIP araç sektöründe sıra dışı tasarımlara imza atmayı sürdürüyor.


A'dan Z'ye Konfor Anlayışı

Lüks bir otomobilde olması gereken her şeyi düşündüklerini söyleyen Salih Malkoç, “Oyun konsolları, TV, DVD, masaj koltukları, kahve makineleri, bilgisayarlar neredeyse tüm özel araçlar için bir standart haline geldi. Her kesimin kendine göre bir lüks anlayışı var ve biz bu alanda tüm ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılamaya çalışıyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.