Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay

Mühendis Adaylarına Dijital’in Kapılarını Açılıyor

Vestel UniChallenge Tech Başvuruları İçin Geri Sayım Sürüyor!   “IAB TR, Vestel UNICHALLENGE TECH İLE MÜHENDİS ADAYLARINA DİJİTAL’İN KAPILARINI AÇIYOR”  IAB TR tarafından 5 yıldır Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin desteğiyle düzenlenen UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı’nın uzantısı olan Vestel UniChallengeTechMühendislik öğrencilerini ve yeni mezunlarını Dijital’e bekliyor.

5 senede Türkiye genelinden toplam 1365 başvuru alan UniChallenge+ programına katılan 250 katılımcınınyarısından fazlası Dijital reklam alanında çalışıyor. UniChallenge+’ın yakaladığı bu başarı, IAB TR’yi sektörün bir başka ihtiyacını ele almaya yönlendirdi: Dijital pazarlama iletişimini bilen mühendisleri sektöre kazandırmak!

Bir haftalık program boyunca gençler Dijital Dönüşüm, Sanal Gerçeklik, Nesnelerin İnterneti, Blockchain, Makine Öğrenmesi, Reklam Teknolojileri ve daha birçok konunun Dijital Pazarlama İletişimi dünyasına etkilerini uzmanlardan dinleyecek. Öte yandan katılımcılar gruplar halinde proje üretecek ve eğlenceli vakit geçirecek. Derslerin yanı sıra, ekip çalışmasını destekleyen aktivitelere katılıp dijital ünlüler ile sohbet etme imkânı bulacaklar. Ayrıca eğitimi başarıyla tamamlayan ekipler IAB TR üyesi firmalarda staj hakkı elde edecek.

Katılım kontenjanı 50 ile sınırlı olan programın başvuruları Türkiye genelindeki tüm üniversitelerin Mühendislik ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerine açık olacak.

9-13 Eylül tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek eğitimin son başvuru tarihi 25 Ağustos.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.