Samsung, Galaxy A Serisi ile Farklı Bakıyor!

Samsung, yeni Galaxy A serisi için izleyicilere ilham olacak reklam filmi ile yayında. Film, Galaxy A30, A50 ve A70 için hazırlanırken; her ürünün ön plana çıkan özelliği, filmin içinde yer alan insan hikayeleri eşliğinde anlatılıyor.

Samsung, takipçilerini #FarklıBak’maya davet ediyor.Bir süredir Galaxy serisi telefonlarla çekilmiş ilham verici fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak bu mesajı takipçilerine ileten Samsung Electronics Türkiye, insan hikayelerinden kısa enstantanelere odaklanan yeni reklam filmi ile bu yaklaşımını daha geniş kitlelere ulaştırıyor. Öncelikli olarak fotoğraf tutkunlarına hitap eden FarklıBak projesi kapsamındaki yeni reklam filmi her zaman görmeye alışkın olduğunuz manzaralara bile, Galaxy A Serisi ile #FarklıBak’manın mümkün olduğunun altını çiziyor.

Farklı teknik özelliklere sahip olsa da, #FarklıBak ortak paydasında buluşan Galaxy A30, A50 ve A70 modelleri, insan hikayeleri içindeki kısa enstantaneleri izleyicilere aktarmaya Nemrut Dağı’nda güneşin doğuşu ile başlıyor. Gün ortasında Likya Yolu’nda gezinti yapan gençlerin o anda karşılaştığı çoban ve sürüsünü eşsiz Akdeniz manzarası ile fotoğraflamasıyla devam ediyor. Tarihi Yarımada’nın muhteşem görüntüleri eşliğinde 24 saatlik gün döngüsü tamamlanıyor.

Samsung’un yeni Galaxy A serisi için hazırladığı reklam filmi çekimleri sırasında 6 bin kilometre yol kat edildi. 4 farklı şehirde, yaklaşık 100 kişilik kast ekibi ve 75 kişilik teknik ekip çekimlerde çalıştı.

Samsung’un en son yenilikleri ve gelişmiş özellikleriyle donatılan Galaxy A70; şık tasarımını 6.7 inç boyutundaki Sonsuz-U Ekran ve 4500 mAh kapasiteli uzun saatler yeten pil gücü ile tamamlıyor. Ekranda Parmak İzi Okuyucu özelliği ile de dikkat çekiyor. Galaxy A50, üst segmenti aratmayan kamera özellikleri ve Sonsuz-U tasarımlı 6.4 inçlik Super AMOLED ekranıyla dünyaya bağlı kalmanızı sağlıyor. Hızlı şarj edilebilen pili ile Galaxy A30 ise, sürekli hareket halinde olan kullanıcılara hitap ediyor. 123 derece Ultra Geniş Kamerası ise unutulmaz anlarınızda sürekli yanınızda.

Cheil Turkey tarafından hazırlanan reklam filmi, sektörün değerli yönetmenlerinden Kıvanç Baruönü’nün kadrajından izleyicilerle buluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsungKıvanç Baruönü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.