Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Samsung Galaxy Note 9 Avantajlı Fiyatlarla Kullanıcılara Ulaştı

Akıllı telefon pazarının önemli markalarından Samsung'un yeni modeli Galaxy Note9, lansmana özel kampanyalarla Vodafone tarafından satışa sunuldu. Lansmana özel düzenlenen kampanyada Galaxy Note9 cihazları Vodafone Red’lilerin evlerine ulaşım uygulaması “Scotty” ile ulaştırıldı.

"Hayatı Kolaylaştıracak Kampanyalar Geliştirmeye Devam Ediyoruz"

Kampanya hakkında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “Vodafone Türkiye olarak, mobil iletişimde abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak kampanyalar geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung’un yeni modeli Galaxy Note9’u Vodafone Online Mağaza’dan satın alan Vodafone Red müşterilerimize, cihazlarının teslimatını lansmana özel Scotty ile gerçekleştirdik” dedi. Galaxy Note 9’un piyasadaki en iyi ve gelişmiş özellikleri bünyesinde toplayan telefon olduğunu belirten Aksoy, “Vodafone olarak, dünya çapında mobil teknolojileri ayrıcalıklı tekliflerle tüketicilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Tüm abonelerimizi son teknolojiye sahip popüler akıllı telefonlarla tanışmak üzere Vodafone mağazalarına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kampanyadan yararlanarak Samsung Galaxy Note9 akıllı telefona sahip olan müşteriler, tarifelerindeki ayrıcalıkların yanında YouTube, Instagram, Facebook, WhatsApp, Spotify gibi en popüler uygulamaları internet kotalarını harcamadan kullanacak.

Anahtar Kelimeler:
VodafoneEngin AksoySamsung
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.