Samsung Galaxy Note9 Avantajlı Fiyatlarla Satışa Çıktı

Samsung’un en yeni modeli Galaxy Note9 lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

Türk Telekom, “Fırsat Bu Fırsat” sloganıyla müşterilerini son model telefonlarla buluşturmaya devam ediyor. Samsung’un en yeni modeli Galaxy Note9 lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Kampanya kapsamında, 500 TL ön ödeme yapan veya eski cihazını getiren Türk Telekom müşterilerine 1500 TL indirimle sunuluyor.

 “Müşterilerimiz Samsung Galaxy Note9’a Çok Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olabilecek”

Konuyla ilgili konuşan Türk Telekom Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, Samsung Galaxy Note9 için lansmana özel bir kampanya hazırladıklarını söyleyerek, “Bu kapsamda hazırladığımız kampanyamız ile müşterilerimiz, Samsung Galaxy Note9’a çok avantajlı fiyatlarla” ulaşabileceklerini ifade etti. Kullanıcılara en yeni modelleri, en avantajlı tekliflerle sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Önal, “Ön ödeme yapan ya da eski cihazını Türk Telekom’da değerlendirmek isteyen müşterilerimiz Samsung Galaxy Note9’la mobil deneyimini daha da üst düzeyde yaşayacaklar.” dedi.

Galaxy Note9 Yüksek Performansıyla Dikkat Çekiyor

Kampanya kapsamında satışa çıkan Samsung Galaxy Note9, 12 MP (Dual Pixel) + 12 MP / F1.5/2.8 MP / F1.7 / kamerası sayesinde net, detaylı fotoğraflar yakalama imkanı sağlıyor. Ayrıca, 6.4" 2960 x 1440 (Quad HD+) Super AMOLED ekranı ise kullanıcılara keskin kontrast ve gerçekçi bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Yüksek performansıyla öne çıkan Note9 uzun saatler yetecek pil gücü, S Pen’i ve akıllı kamerasıyla gündelik hayatı kolaylaştıracak.

Bluetooth desteğine sahip olarak geliştirilen S Pen birçok özellik barındırıyor. Yeni S Pen müzik ve video gibi medya oynatıcılarını uzaktan kumanda edebiliyor. Bununla birlikte selfie çekme butonu görevi de gören S Pen, bir oyun kumandası rolü üstlenerek mobil oyun deneyimi yaşatıyor.

Kampanya ve cihazlarla ilgili detaylı bilgiye www.turktelekom.com.tr adresinden ve Türk Telekom mağazalarından ulaşılabilir.

Anahtar Kelimeler:
KampanyaSamsung
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.