TUSAŞ Üretim Eğitim Merkezi Açtı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Yapısal Genel Müdür Yardımcılığı ve TUSAŞ Akademi bünyesinde teknisyenlerin verim ve yetkinliklerini artıracak “Üretim Eğitim Merkezi” açtı. Açılışa katılan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, açılan merkez ve verilecek eğitim ile ilgili konuştu. Kotil, “Şirketimiz nezdinde oluşturduğumuz yeni projelere doğru katkılar sağlayacak nitelikte önerilere her zaman açığız. Bunlar arasında yer alan ‘Üretim Eğitim Merkezi’, teknisyenlerimizin havacılık alanında profesyonel hayata hızlıca giriş yapmalarını sağlayacak. Üretim ve kalite ihtiyaçlarımızın yalnızca teoride sınırlı kalmayacak. Teknisyenlerimizi pratikte de verimli, kaliteli ve en önemlisi iş sağlığı kurallarına göre uyumlu olarak eğiteceğiz” dedi.

Şirketin mevcut hedeflerine yönelik olarak üretim, kalite ve eğitim ihtiyaçlarını karşılaması hedeflenen “Üretim Eğitim Merkezi” ile teknisyenlere yetkinlik kazandırılacak. Teknisyenlerin bireysel kalite performansını artırması öngörülen merkezlerde “iş sağlığı güvenliği”, “üretim dökümanı okuma”, “el aletleri kullanma”, “bağlayıcı uygulamaları”, “ölçü aletleri kullanma” ve  “temel montaj eğitimler” verilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.